Cene in plačila

Cene in plačila

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje STUDIO G.I.R.S. DESIGN

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
 
CENE IZDELKOV
 
Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene izdelkov veljajo le za internetno prodajo.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
 
PREVZEM BLAGA
 
Kupec se zaveže, da naročeno blago prevzame v roku pri dostavljalcu oz na pošti. V nasprotnem primeru bomo zahtevali dodatno poplačilo vseh dodatnih stroškov vračila. Neplačane račune bomo prijavili na pristojni urad.
 
ODVEZA ODGOVORNOSTI
 
Vse cene in roki dobave so veljavni šele, ko jih potrdi podjetje.
Spletna trgovina STUDIO G.I.R.S. DESIGN deluje po načelu kataloške prodaje. Podatki o dobavi so ustvarjeni na podlagi informacij s strani dobaviteljev izdelkov in so informativne narave.

V primeru odstopanja od cene in dobavljivosti artiklov, bomo kupca nemudoma obvestili in ponudili primerno rešitev.
 
Podjetje ne odgovarja za morebitne napake v besedilu. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Vse slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti izdelkov.
 
Spletna trgovina STUDIO G.I.R.S. DESIGN


Načini plačil

V trgovini STUDIO G.I.R.S. DESIGN vam nudimo širok izbor plačilni načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

1. Paypal 

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/siProvizija za nakup s PayPalom znaša 3.4% + 0.34€.


2. Kreditne kartice 

Kreditne kartice omogočajo hitro in enostavno plačevanje. Potem, ko izberete izdelke, vas preusmerimo na varno povezavo NLB, kjer lahko brez skrbi vnesete podatke o svoji kreditni kartici. Plačevanje omogočamo z naslednjimi kreditnimi karticami: BA Maestro, BA Maestro Poslovna, Maestro, Maestro Poslovna, Karanta, MasterCard, MasterCard Poslovna, Visa, Visa Poslovna.

Provizija za nakup s karticami ne zaračunavamo!

3. Predračun 

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. 

Znesek lahko nakažete na:

Številka računa: SI5610100-0052353611 (Banka Koper d.d. Pristaniška ulica 14 6502 Koper)
Sklicna številka: številka naročila

Številka računa: SI5602889-0262245283 (Nova Ljubljanska banka, Trg republike 2, 1000 Ljubljana)
Sklicna številka: številka naročila

4. Plačilo na obroke 

Plačilo na obroke omogočamo imetnikom NLB Plačilnih kartic z odloženim plačilom: Karanta, Visa in MasterCard.

Število obrokov: od 2 – 12.

Min. obrok: 30 EUR

Max. nakup: prosti limit stranke

Provizija za nakup s karticami ne zaračunavamo!