Kako opraviti nakup - Pomoč uporabnikom

Kako opraviti nakup

Pomoč uporabnikom
Spremenite podatke računa
Spremenite geslo
Uredite svoje naslove
Ažurirajte seznam želja
Pregled zgodovine naročil
Prenosi
Vaše bonus točke
Pregled zahtev za vračilo
Transakcije
Odjava / prijava na e-novice


Moja naročila


Kot registriran uporabnik imate dostop do številnih podatkov. Tako lahko preverite stanje vašega naročila ali (če je še možno) spremenite osebne podatke ter naslov za prejemanje računov in dostavo. Ustvarite lahko svoj profil in prejemate naše e-novice z akcijskimi ponudbami.

Rubrika Moj račun, ki ima naslednje pomožne rubrike:

Moj račun

Moja naročila

Novice


Pregled zgodovine naročil

Pregled vseh vaših naročil, ki so sistematično urejena po datumu. Vsako naročilo je opremljeno z lastno zaporedno številko, ki jo lahko uporabljate za lažjo komunikacijo z nami za pomoč uporabnikom in identifikaciji artikla pri osebnem prevzemu. Iz seznama so razvidni datum naročila, cena artikla in faza obdelave naročila.

Podrobnosti o naročilu

Tukaj najdete vse podatke, ki ste jih navedli ob naročilu. Ti obsegajo naslov za pošiljanje računa, naslov za dostavo, način dostave, način plačila, identifikacijo artikla, število naročenih artiklov in ceno. V podrobnem opisu najdete tudi številko naročila, kraj, na katerem se nahaja vaša pošiljka, in informacijo o tem, ali je bil artikel prevzet oziroma dostavljen.


Moj račun

Vsebuje osnovne podatke, ki ste jih navedli pri registraciji (ime, priimek, naslov) in podatke za prijavo (naslov elektronske pošte, geslo). V tej rubriki lahko spreminjate vse podatke.

Uredite svoje naslove

Če naročate artikel na drug naslov (ne na glavnega), lahko tak naslov dodate na seznam. To velja tako za naslove za pošiljanje računa kot naslove za dostavo. Vpišete lahko več naslovov in potem vsakič preprosto izberete pravega.

Moje e-novice

Bi radi bili obveščeni o novostih, popustih in posebnih akcijah, kot so brezplačna dostava, popusti, sezonske odprodaje, akcijski kompleti, najbolj priljubljeni artikli in podobno? Preprosto označite Da, želim prejemati e-novice in dobivali jih boste na svoj elektronski naslov. E-novice pošiljamo tedensko.

Ukinitev računa

Če izberete možnost Ukini uporabniški račun, boste prejeli elektronsko sporočilo z navodili za ukinitev računa. Ukinitev računa je nepovratna in onemogoča nadaljnji dostop do podatkov o naročilih.
Naročilo po telefonu

Vedno smo vam pripravljeni pomagati, zato vam omogočamo tudi oddajo naročila po telefonu.

Preden pokličete

Kaj morate vedeti, preden naročite po telefonu …

Zapišite si, kateri artikli vas zanimajo.

Za pravilno izvedbo naročila morate operaterju povedati natančen naziv artikla. Z veseljem odgovorimo tudi na vsebinska vprašanja, če želite, pa vam bomo pomagali tudi pri končni izbiri artiklov.

Izberite način dostave in plačila

Plačate lahko na različne načine, blago pa vam dostavimo na dom.

Več informacij na:

- Način in stroški dostave

- Način plačila

Pripravite natančen naslov in kontaktne podatke

- Če bo blago dostavljeno na dom, potrebujemo natančen naslov za dostavo.
- Ali želite, da račun pošljemo na drug naslov kot naročene artikle?
- Prosili vas bomo tudi za vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte.
Spremembe naročila

Preklic naročila ali spremembo naslova (za dostavo) lahko uredite v Centru za pomoč naročnikom. Za druge spremembe je treba naročilo preklicati in artikle naročiti znova ali poklicati našo ekipo za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 390 664.

Spremembe naročenih artiklov v naročilu

Zadevo lahko rešite na dva načina:

- Če ste v okviru enega naročila naročili več artiklov, prekličete le neželeni artikel. Želeni model artikla nato naročite znova – z oddajo novega spletnega naročila. Preostali del prvotnega naročila ostane veljaven. Rešitev je primerna le, ko gre za osebni prevzem artiklov, sicer bi morali dvakrat plačati stroške dostave.
- Druga možnost, ki jo imate, je preklic naročila v celoti in ponovno naročilo vseh artiklov.

Sprememba načina plačila

Sprememba načina plačila ni možna. Napačen način plačila -> storno in oddaja novega naročila.

Sprememba datuma in načina dostave

Načina dostave žal ne morete spreminjati.

Če vam dogovorjeni datum dostave na ustreza (o datumu dostave obveščamo stranke s SMS sporočilom ali po elektronski pošti), se lahko v našem Centru za pomoč uporabnikom dogovorite za drug datum dostave. Ko pri oddaji naročila izbirate način dostave, imate možnost, da izberete do 7 dni zamika datuma dostave.