Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja           

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.


Cene izdelkov

Vse cene v spletni trgovini STUDIO G.I.R.S. DESIGN so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen, če ni to drugače zapisano. Prodajalec jamči, da se cena artikla od nakupa do dostave ne spremeni.


Rok veljavnosti ponudbe

Če ni drugače določeno pri opisu izdelka ponudba velja do razprodaje zalog. Po razprodani zalogi je izdelek umaknjen - ni viden v ponudbi.


Kvaliteta izdelkov 

Dobavitelji zagotavljajo, da so vsi izdelki izdelani iz kvalitetnih materialov in kvalitetno izdelani.


Način plačila 

V trgovini STUDIO G.I.R.S. DESIGN  vam nudimo širok izbor plačilni načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

1. Paypal 

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.

2. Kreditne kartice 

Kreditne kartice omogočajo hitro in enostavno plačevanje. Potem, ko izberete izdelke, vas preusmerimo na varno povezavo NLB, kjer lahko brez skrbi vnesete podatke o svoji kreditni kartici. Plačevanje omogočamo z naslednjimi kreditnimi karticami: BA Maestro, BA Maestro Poslovna, Maestro, Maestro Poslovna, Karanta, MasterCard, MasterCard Poslovna, Visa, Visa Poslovna.

Provizija za nakup s karticami znaša 1,6% od vrednosti nakupa.

3. Predračun 

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. 

Znesek lahko nakažete na:

Številka računa: SI5610100-0052353611 (Banka Koper d.d. Pristaniška ulica 14 6502 Koper)
Sklicna številka: številka naročila

Številka računa: SI5602889-0262245283 (Nova Ljubljanska banka, Trg republike 2, 1000 Ljubljana)
Sklicna številka: številka naročila

4. Plačilo na obroke 

Plačilo na obroke omogočamo imetnikom NLB Plačilnih kartic z odloženim plačilom: Karanta, Visa in MasterCard.

Število obrokov: od 2 – 12.

Min. obrok: 30 EUR

Max. nakup: prosti limit stranke

Provizija za nakup s karticami znaša 1,6% od vrednosti nakupa.

5. Plačilo po povzetju

Če izberete plačilo po povzetju, plačate odkupnino pismonoši ob dostavi pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo, s katerim lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.
Varnost kupcev 

Kupec po zaključku nakupa prejme v svoj poštni predal (e-naslov naveden pri plačniku) potrdilo o nakupu. Podatki o nakupih so hranjeni na strežniku in fizično na sedežu podjetja. Dostop do podatkov je možen na zahtevo kupca s sporočilom preko elektronske pošte. Osebni podatki kupcev so namenjeni izključno za potrebe podjetja in ne bodo postredovani tretji osebi.


Zaščita intelektualne lastnine 

Vsebino na teh straneh ni dovoljeno kopirati ali kako drugače uporabljati v komercialne namene, če ni drugače navedeno ali pisno dovoljeno. Vsaka javna  nepooblaščena uporaba slik ali blagovne znamke  lahko predstavlja kršitev zakonodaje s področja avtorskih pravic, blagovnih znamk, zasebne lastnine in javnega objavljanja ali pa predpisov in zakonov s področja komunikacij.


Točnost podatkov 

Podjetje se trudi, da so vsi podatki na teh straneh točni in ažurni. Vendar pa ne daje nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali drugačne odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini te strani. Podjetje ima pravico spreminjati podatke in pogoje na teh straneh brez predhodnje najave. 


Piškotki 


Za pravilno delovanje mora vaš računalnik sprejemati "piškotke".

To nastavite tako da v meniju "Orodja" (Tools) odprete "Internetne možnosti" (Internet options), zavihek "Zasebnost" (Security) nastavite nivo "Srednji" (Medium).


Podatki podjetja 

Dolgi naziv PRS: STUDIO G.I.R.S. DESIGN SVETOVANJE IN PRODAJA OLIVER BUČEK S.P.
Davčna: 74708805
Matična: 1947109000
Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Zavezanec za DDV: DA
Dejavnost TSmedia: Izobraževalni tečaji in inštrukcije; Računalništvo in informatika; Spletna trgovina in prodaja po telefonu; Glasbeništvo
SKD: G47.910 - Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
Datum vpisa: 1.5.2004
Vir: AJPES, Banka Slovenije (TRR), TSmedia (Status)

Številka računa: SI5610100-0052353611 (Banka Koper d.d. Pristaniška ulica 14 6502 Koper)

Številka računa: SI5602889-0262245283 (Nova Ljubljanska banka, Trg republike 2, 1000 Ljubljana)


Ostali pogoji 

Za uspešen nakup se kupec mora strinjati z navedenimi pogoji.

V kolikor se ne strinja naj ne kupuje na teh straneh.